Wil jij van ziek, futloos naar gezond en energie? 

Ben jij het ook beu van je ziek en futloos te voelen?

In mijn praktijk als therapeut, zie ik steeds vaker klanten met gezondheidsproblemen die veroorzaakt worden door stoffen die geïntroduceerd in ons lichaam worden via verschillende methoden, zoals via ons voedsel, drinkwater en andere......, die schade hebben veroorzaakt aan onze gezondheid. Deze stoffen, zoals chemicaliën en toxines, hebben ons immuunsysteem aangetast en kunnen leiden tot een scala aan gezondheidsproblemen, waaronder vermoeidheid, concentratieproblemen en een verminderde weerstand. Het is belangrijk om deze stoffen uit ons lichaam te verwijderen en ons immuunsysteem te versterken om ons te beschermen tegen toekomstige ziekten en gezondheidsproblemen. 


Wil jij je graag fit, vol energie en gezond voelen?  

  • fit opstaan
  • goed slapen
  • een actief leven leiden
  •  mentaal en emotioneel in balans zijn
  • vermindering op risico op ziekten hebben
  • een verhoogde levenskwaliteit hebben
  • een betere weerstand hebben

Dit is de oplossing

Hoe het werkt

Fit, energiek en gezond zijn begint met het reinigen van je interne lichaam. Toxinen kunnen de receptoren van je cellen blokkeren, waardoor je lichaam niet genoeg voedingsstoffen opneemt. 

Door te detoxen, maak je plaats voor herstel.

Root heeft producten beschikbaar die zowel helpen bij het detoxproces als bij het herstel. 

Root Clean slate

Root Clean Slate is een top product dat al vele mensen geholpen heeft bij het verwijderen van milieutoxines en zware metalen uit hun lichaam. Het ondersteunt veilig de natuurlijke afvoersystemen van het lichaam, vermindert ontstekingen en verhoogt de absorptie van voedingsstoffen. Veel mensen hebben al positieve resultaten ervaren met behulp van dit product. 

Ontwikkelaar van de ROOT producten

Dr. Christina Rahm is een ervaren wetenschapper, die jarenlange ervaring heeft opgedaan in de ontwikkeling van innovatieve producten en oplossingen. Haar expertise ligt op het gebied van de gezondheid en het welzijn van mensen en ze heeft zich gespecialiseerd in het ontwikkelen van producten die de negatieve effecten van interne en externe invloeden op ons lichaam en geest kunnen helpen te verminderen.

Met haar ROOT producten, is ze erin geslaagd om een reeks van effectieve en veilige producten te creëren die mensen helpen om een gezonde levensstijl te behouden en een betekenisvol leven te leiden. Door haar onderzoeksachtergrond en inzicht in de biologische mechanismen van ons lichaam en geest, heeft Dr. Rahm geholpen om deze producten te ontwikkelen op basis van de meest recente wetenschappelijke ontdekkingen.

Ervaringen

FAQ

1. Wat is Clean Slate?

Clean Slate is een supplement ontworpen om het lichaam's natuurlijke afvoersysteem te ondersteunen bij het verwijderen van milieutoxines en zware metalen. Het bevat een unieke formule die de opname van voedingsstoffen verhoogt en ontstekingen vermindert. 

2. Hoe werkt Clean Slate?

Clean Slate werkt door het lichaam's natuurlijke afvoersysteem te ondersteunen bij het verwijderen van gifstoffen en zware metalen. Het helpt bij het verminderen van ontstekingen en verhoogt de absorptie van voedingsstoffen door de verwijdering van gifstoffen die de opname van voedingsstoffen kunnen blokkeren. 

3. Wat zijn de ingrediënten in Clean Slate? 

De precieze ingrediënten in Clean Slate zijn geheim, maar we weten wel dat het bevat natuurlijke extracten die ontworpen zijn om het lichaam's natuurlijke afvoersysteem te ondersteunen. 

4. Is Clean Slate veilig?  

Clean Slate is gemaakt met natuurlijke ingrediënten en is als veilig beschouwd. Het is echter altijd aanbevolen om eerst een arts te raadplegen voordat u een nieuw supplement begint te gebruiken.

5. Wat zijn de voordelen van? 

 Dit product is ontworpen om het lichaam's natuurlijke afvoersysteem te ondersteunen, wat kan leiden tot vermindering van milieutoxines en zware metalen in het lichaam. Veel mensen hebben baat gehad bij vermindering van ontstekingen en verbetering van de absorptie van voedingsstoffen.

6. Hoe lang duurt het voor dat ik resultaten zie? 

De resultaten kunnen variëren van persoon tot persoon en kunnen afhangen van de hoeveelheid gifstoffen en zware metalen in het lichaam. Sommige mensen kunnen binnen enkele weken resultaten zien, terwijl anderen langer kunnen moeten wachten.

7. Zijn er bijwerkingen ?

Zijn er bijwerkingen van het gebruik van dit product? Er zijn geen bekende bijwerkingen van het gebruik van dit product. Het is echter altijd aanbevolen om eerst een arts te raadplegen voordat u een nieuw supplement begint te gebruiken.

Overtuigd? 

De Root producten worden geleverd vanuit Duitsland. Vandaag bestellen betekent producten geleverd binnen de 3 à 4 dagen.

Het bestellen van Root producten kan wanneer je door iemand bent uitgenodigd om lid te worden van de Root Community.

Via onderstaande link kan je je inschrijven én bestellen - ik ben dan jouw "Root Support".

Referred by (Code) geertvdw

Klik hier en zie hoe ik je Root Support wordt