Tomaten en komkommersalade met verse kruiden en rode ui 

Tomaten, ze geven me altijd zo'n zomers gevoel, heb jij dat ook? 

Als je de juiste tomaten kiest, smaken ze heerlijk zoet. Ze zijn super bij komkommer. Het receptje dat ik hier voor je heb is heel simpel en doet me een beetje denken aan bruschetta's en Italiaanse avonden. 

Geniet ervan en laat de zon in je leven. 

Tomaten en komkommersalade met verse kruiden en rode ui

Benodigdheden (1 pers) 

  • kwart van een rode ui
  • 1 theelepel rodewijnazijn
  • 150 gram tomaten (gemengd)
  • kwart van een komkommer
  • gemengde verse kruiden: basilicum, dragon, munt, bieslook..
  • Himalaya zout
  • olijfolie van goede kwaliteit

Bereiding

  • Snijd alle groentjes in blokjes en snij de ui fijn. Hak de kruiden fijn.
  • Meng in een kommetje de ui met het zout en de azijn. Giet dit na een kwartiertje weg en laat enkel de ui over.
  • Verdeel de ui over de gesneden groentjes, doe ook de kruiden erbij. Besprenkel dit met wat olijfolie.

Zin in meer? 

Kijk dan hier beneden hoe jij van koken jouw passie kan maken. 

Met onze kooklessen krijg je op een professionele manier hulp en tips. 

Je leert ook hoe je op een gezonde manier met voeding kan omgaan. 

Wil je meer weten over gezonde voeding? Klik dan hier


Laat het smaken!

Bettina en het Happy Team