Kabeljauw met tomatensalsa 

Kabeljauw met tomatensalsa (stap 1)

Benodigdheden (1 pers)

  • 100 gram kabeljauw
  • 1 koffielepel kokosvet, olijfolie of roomboter naar smaak
  • 3 trostomaten
  • 1 koffielepel witte wijnazijn
  • 1 koffielepel balsamico
  • Verse basilicum
  • 1 sjalot
  • 1 teentje look
  • Peper en zout 

Werkwijze

  1. Verwarm de oven voor op 175°C.
  2. Snijd 1 tomaat in blokjes en versnipper de sjalot.
  3. Pureer 2 tomaten door ze in een blender te doen samen met de balsamico, wijnazijn en basilicum. Roer hier de tomatenblokjes, versnipperde sjalot en het geperste teentje look onder.
  4. Doe het stuk kabeljauw in de ovenschaal, die ingevet is. Voeg hierbovenop de tomatensalsa erover en kruid wat met peper en zout.
  5. Laat dit voor 25 minuten garen. Werk af met wat verse basilicum en smullen maar! 


Smakelijk en smullen maar.

Bettina en het Slanklijners Team

Heb je vragen , dan mag je ons altijd contacteren.

Veel succes !

Praat hier lekker mee in de Slanklijners Lifestyle club of laat een berichtje achter