Je bent aan yoga begonnen, of je wil graag met yoga starten, en je vraagt je af of je al dan niet een eigen matje zou kopen. Als je thuis yoga doet dan lijkt is dit uiteraard aan te raden, maar veel yoga studio's bieden matjes aan die je vrij kan gebruiken. Waarom zou je toch je eigen matje meenemen?...

Yoga kan je niet alleen volgen in een yoga school maar ook via online lessen. Dit kan via YouTube, waar je gratis filmpjes kan bekijken, of via betalende, online cursussen.

Je wilt aan yoga beginnen. Het klinkt simpel, maar als je eenmaal op zoek gaat naar hoe je kan starten, dan blijkt het plots zo eenvoudig niet meer. Hieronder geef ik je enkele belangrijke tips mee waardoor je makkelijk kan beslissen waar en hoe je het best aan yoga kan beginnen.

Yoga lijkt tegenwoordig overal op te duiken. Vraag jij je soms ook af of het wel zo heilzaam is als iedereen beweert? Of kan je het bos door de bomen niet meer zien en wil je graag wat duidelijkheid over wat yoga net is? Dan ben je hier op de goede plaats.

Je wil graag met yoga starten maar als je een bezoekje brengt aan een yoga club in de buurt of informatie opzoekt op het internet, dan kom je al snel te weten dat er heel wat verschillende soorten yoga bestaan. Hoe kies je welke stijl het beste bij je past?

Yoga is alomtegenwoordig. We kennen allemaal wel iemand die aan yoga doet. Een vriendin misschien, een familielid, of misschien een collega. Hebben ze je nieuwsgierigheid weten prikkelen en ben je aan het overwegen om zelf met yoga te starten? Ik geef je alvast 10 tips mee die je zeker moet weten voor je aan yoga begint!