.

Lezing vaccinatie-bijwerkingen

Ben je bezorgd over de bijwerkingen van vaccinaties? Of ken je iemand die hiermee te maken heeft gehad? Dan nodigen we je uit om deel te nemen aan onze lezing over vaccinatie-bijwerkingen. Tijdens deze lezing zal onze vaccinatie-expert bespreken welke oplossingen er zijn om vaccinatie-bijwerkingen te behandelen en te voorkomen. We willen benadrukken dat onze lezing er niet op gericht is om mensen angstig te maken, maar juist om te helpen en informeren over dit belangrijke onderwerp. Het is belangrijk om te beseffen dat sommige mensen goed op vaccinaties reageren, terwijl andere mensen meer bijwerkingen kunnen ervaren.

We begrijpen dat vaccinatie-bijwerkingen vragen en zorgen kunnen oproepen en daarom bieden we de gelegenheid om na de lezing vragen te stellen en te discussiëren. Onze expert is er om te helpen en jouw vragen te beantwoorden.

Schrijf je snel in voor deze informatieve avond en leer meer over de oplossingen die beschikbaar zijn voor vaccinatie-bijwerkingen. We kijken ernaar uit om jou te helpen en je te voorzien van nuttige informatie over dit belangrijke onderwerp.

Datum: dinsdag 14 maart 2023
Tijd: 19.00 uur
Locatie: Zenfit Centrum
Prijs: €15,- 

.

Wilde Eetbare Planten Wandeling 

We beginnen de dag met onze "Wilde Eetbare Planten Wandeling", waarbij we op zoek gaan naar eetbare planten en bloemen. Onze deskundige gids zal je leren hoe je deze planten kunt identificeren en veilig kunt consumeren. Na onze ochtendwandeling genieten we van een heerlijke biologische lente soep om ons nieuwe energie te geven.

Na de lunch gaan we op een ontspannen wandeling door de natuur, waarbij we de schoonheid en diversiteit van de natuur waarderen. We wandelen langs prachtige bossen, uitgestrekte weiden en kabbelende beekjes . 

Na onze wandeling sluiten we de dag af  met "Thee-Tijd Zoete Verleiding" . Dit is de perfecte gelegenheid om te ontspannen, ervaringen uit te wisselen en terug te kijken op een onvergetelijke dag in de natuur. Schrijf je snel in en maak van deze dag een onvergetelijke ervaring!

Datum: zondag 2 april2023
Tijd: 10.00-16.00 uur
Locatie: Zenfit Centrum
Prijs: €35,- alles inbegrepen (alcoholische dranken zijn te betalen)

.

Drumcirkel

We hebben de eer om u uit te nodigen voor een bijzonder evenement .Johan van Nature's Call zal rond het vuur een drumcirkel creëren. Johan is een ervaren sjamaan en heeft de eer gehad twee keer Ambassadeur en Danser te zijn voor de Ojibwe Sundance.

Tijdens deze 2 uur durende drumcirkel maken we contact met gelijkgestemde mensen en bieden we de gelegenheid om even los te komen van het dagelijkse netwerk en weer verbinding te maken met oude traditie. De ritmes en gezangen van oude culturen kunnen ons helpen te helen en te versterken. De avond vind plaats rond het vuur (bij goed weer buiten, anders binnen).
Datum: 24 maart 2023
Tijd: 19.00-21.00 uur
Locatie: Zenfit Centrum
Prijs: €25,- inclusief drank en versnapering